Rumpnizze

Vardagliga känslor och ord från en fundersam kvinna.

Dag 12

Ja alltså, sjukt dålig på att uppdatera men det har gått sådär i veckan. I helgen som gick var jag uppe på två toppar här i Härjedalen. Sånfjället och Mittåkläppen. 

Detta är Mittåkläppen. Brant, svettigt och sjukt vacker utsikt! Så värt det. Kändes sjukt bra att klara av det. 1222 meter över havet. 
Firade med en cheesecake när vi kom ner. (😳). 

Detta är på vägen upp för Sånfjället. Stenigt, varmt och svettigt men ännu en gång helt fantastisk utsikt. 1250 meter över havet. Vädret var bra soligt med växlande moln. 

På måndagen for jag iväg till Funäsdalen för arbete, sov på ett vattenverk och tog paus från motionen. Njöt av en härlig indisk middag istället med trevligt sällskap. 

Tisdag, fortsatt arbete i Funäsdalen. For sedan hemåt Sveg för att faktiskt ta en härlig promenad. 7,6 km ca och helt ok med matintaget. 

Onsdag, stor runda 8,34 km här i Svegs trakter och två små korta runder på dagen. Totalt gick jag ca 1.1 mil. Mat , fisk och potatis samt melon och nutrilett shake. 

Torsdag, den värsta dagen i mat väg undertiden jag har varit här. Verkligen frossa och matkoma. 

Denna var lunch, till frukost knäckebröd med skinka och två digestive med ost och grönt på. Kvällsmat, ett rör med pringles och en B&J ... Höll på att kräkas. Gick ut och gick. Utmanade mig själv. 

10,3 km. Så nöjd! En bra komp efter min frossa. 😱😱

Nu blir det ordning och reda igen. Skall försöka motstå frestelser och göra mitt bästa. 1,5 veckor kvar innan jag är tillbaka i Skåne och för vägning.
Ska bli spännande och se om det hänt något alls. NU KÖR VI! 
#detskagå